Ξεπαραδιάστηκε για έναν δανεισμό… δίχως οψιόν αγοράς

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Ντάνι Θεμπάγιος από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον οποίο θα χρειαστεί να βγάλει 15 εκατομμύρια λίρες από τα ταμεία της για το χρονικό διάστημα της συνεργασίας τους και επιπλέον, δεν εξασφάλισε οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι! 



Ξεπαραδιάστηκε για έναν δανεισμό… δίχως οψιόν αγοράς

Εδώ και καιρό η Άρσεναλ προσπαθούσε να εντάξει στο δυναμικό της τον Ισπανό μέσο αλλά η μεταγραφή του δεν ήταν ρεαλιστική για την δεδομένη οικονομική κατάσταση των «κανονιέρηδων».

Έτσι, στράφηκαν στον δανεισμό και τελικά τα κατάφεραν. Από το απόγευμα της Πέμπτης ο Θεμπάγιος είναι και επίσημα παίκτης της Άρσεναλ με τον 22χρονο να μετακομίζει από την Μαδρίτη στο Λονδίνο για έναν χρόνο.

Αυτό όμως που κάνει την συμφωνία κακή από οικονομικής άποψης είναι πως οι «κανονιέρηδες» θα χρειαστεί να πληρώσουν συνολικά 15 εκατομμύρια λίρες για τον μονοετή δανεισμό του Θεμπάγιος.

Σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται το «νοίκι» αλλά και ο μισθός του Ισπανού μέσου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Άρσεναλ δεν εξασφάλισε οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του παίκτη κι έτσι, αν θελήσει να τον αγοράσει, θα πρέπει να κάνει διαπραγμάτευση με τα δεδομένα που θα υφίστανται εκείνη την εποχή! 

Θάνος Κονταξής