Η Τσέλσι τρολάρει δίχως αύριο τον Γκριν στην... επέτειο της μεταγραφής του! (vid)

Ο Ρομπ Γκριν, ή αλλιώς ο ... θρύλος του Μπακού κι ας μην έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο, κλείνει έναν χρόνο από τη μέρα που ανακοινώθηκε από την Τσέλσι και οι «μπλε» του αφιέρωσαν το τρομερό και με απίστευτο τρολάρισμα, βίντεο που του είχαν φτιάξει μετά τον τελικό του Europa League!  



Η Τσέλσι τρολάρει δίχως αύριο τον Γκριν στην... επέτειο της μεταγραφής του! (vid)

Ο 39χρονος τερματοφύλακας δεν έπαιξε ούτε λεπτό στη θητεία του στην Τσέλσι τη σεζόν 2018-2019 και η μοναδική φορά που φόρεσε γάντια ήταν σε φιλικό παιχνίδι post-season απέναντι στη New England Revolution, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Έχοντας ως ρόλο και καθήκοντα να συμβουλεύει τους Κέπα και Καμπαγιέρο προσφέροντας ανταγωνισμό μονάχα στις προπονήσεις και... βοηθώντας τους να γυμναστούν, ο Γκριν μπορεί να μη συμπλήρωσε ούτε μια συμμετοχή, αλλά... πανηγύρισε για την κατάκτηση του Europa League!

«Θυμάμαι τον Γουίλιαν να γυρνάει το κεφάλι, να με βλέπει και να μου λέει “Τι κάνεις εσύ εδώ;”» λέει ο Γκριν στο βίντεο για τη στιγμή που κατάφερε να φτάσει στο σημείο που βρίσκονταν όλοι οι υπόλοιποι ώστε να σηκώσει κι εκείνος ψηλά στον ουρανό του Μπακού το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης