Ένταση και νίκη της Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο φιλικό... ντέρμπι στη Σανγκάη (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε 2-1 της Τότεναμ στο μεταξύ τους φιλικό ματς στη Σανγκάη, ωστόσο, το παιχνίδι κάθε άλλο παρά αναμέτρηση προετοιμασίας θύμιζε στο μεγαλύτερο διάστημα. Δυνατά μαρκαρίσματα, εντάσεις, γρήγορο παιχνίδι και στοιχεία που προετοίμασαν τον κόσμο για τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Ένταση και νίκη της Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο φιλικό... ντέρμπι στη Σανγκάη (vid)

Έπειτα από ένα δοκάρι του Άντονι Μαρσιάλ σε δυνατό αριστερό σουτ στα πρώτα λεπτά του αγώνα και την «απάντηση» των Λονδρέζων με κακό σουτ εξ επαφής του Ντέλε Άλι απέναντι από τον Ντε Χέα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άνοιξε το σκορ.

Από εξαιρετική κάθετη πάσα του Περέιρα, ο Μαρσιάλ από δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία για το 1-0 στο 21ο λεπτό.

Ο Μούσα Σισοκό φαίνεται πως ήταν... αγριεμένος για το φιλικό ματς και ορμούσε με δύναμη στον Ντάνιελ Τζέιμς. Σε μια από αυτές τις κόντρες, τον χτύπησε άτσαλα από πίσω και τον πάτησε με δύναμη στο χέρι, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση για λίγα δευτερόλεπτα.

Η Τότεναμ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65ο λεπτό με ωραίο κατέβασμα και αριστερό σουτ του Λούκας Μόουρα που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ, το τελικό 2-1 έγινε στο 80ο λεπτό από τον Γκόμες που άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Μάτα μέσα στην περιοχή και από τρομερά δύσκολη γωνία πλάσαρε σωστά και χάρισε τη νίκη στη Γιουνάιτεντ!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε το 4x4 στην περιοδεία που πραγματοποίησε το φετινό καλοκαίρι επί ασιατικού εδάφους. 

Κώστας Ζάλιαρης