Ο Κατσουράνης παγκόσμιος πρσβευτής του μίνι ποδοσφαίρου! (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης θα συμμετάσχει στην προσπάθεια της Ελληνικής Ομάδας μίνι ποδοσφαίρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο SOCCA World Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 12 έως τις 20 Οκτώβρη. Παράλληλα, ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 αποτελεί και επίσημα πρεσβευτή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μίνι ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και καλεί όλον τον πλανήτη να στρέψει το βλέμμα του στην διοργάνωση, στην Ελλάδα και στην Κρήτη!  



Ο Κατσουράνης παγκόσμιος πρσβευτής του μίνι ποδοσφαίρου! (vid)

Για το λόγο αυτό, η ISF ανέβασε στα social media ένα εξαιρετικό βίντεο με το αστέρι της ελληνικής ομάδας να εξηγεί γιατί μετά από την υπέρλαμπρη του καριέρα επιστρέψει στο αληθινό ποδόσφαιρο, ενώ καλεί παράλληλα όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου αυτόν τον Οκτώβρη στο Ρέθυμνο της Κρήτης! Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες και το αποτέλεσμα εξαιρετικό!

Δείτε εδώ το βίντεο:

Μην ξεχνάμε ότι συνδιοργανώτρια του SOCCA World Cup είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η οποία αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτήν τη διοργάνωση παγκόσμιου βεληνεκούς, με περισσότερες από 40 χώρες να επισκέπτονται την Κρήτη το φθινόπωρο και πάνω από 70 τηλεοπτικά δίκτυα να την μεταδίδουν.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Europcar, η πρώτη εταιρία στον κόσμο στις ενοικιάσεις οχημάτων αναψυχής στηρίζει το SOCCA World Cup και παρέχει την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης μέσα από άψογη εξυπηρέτηση πελατών και υψηλής ποιότητας οχήματα.

Απομένουν 11 βδομάδες μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα και σίγουρα οι επόμενες ημέρες θα είναι καυτές από πλευράς ειδησεογραφίας και ανακοινώσεων τόσο από τις ομάδες όσο και από την κεντρική σκηνή και την κλήρωση των ομίλων. Το θερμόμετρο ήδη ανεβαίνει.