Τελείωσε χωρίς νίκη η περιοδεία της Λίβερπουλ στις ΗΠΑ (vid)

Η Λίβερπουλ έμεινε στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα ξημερώματα της Πέμπτης και ολοκλήρωσε δίχως θετικό αποτέλεσμα το καλοκαιρινό της tour στις ΗΠΑ. Ο Μινιολέ έκανε τεράστια γκάφα, ντεμπούτο λίγων λεπτών για τον Φαν ντεν Μπεργκ με την κόκκινη φανέλα...  



Τελείωσε χωρίς νίκη η περιοδεία της Λίβερπουλ στις ΗΠΑ (vid)

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ αποχαιρετά τις ΗΠΑ έπειτα από τρία φιλικά παιχνίδια στα οποία δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα.

Έπειτα από το ισόπαλο 2-2 με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και την ήττα με σκορ 2-1 σε ένα επεισοδιακό ματς με τη Σεβίλλη, η Λίβερπουλ έμεινε στο 2-2 κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με το μακρινό σουτ του Μπρούνο Φερνάντος το οποίο υπολόγισε τελείως λάθος ο Μινιολέ κι έκανε γκάφα για το 1-0.

Οι παίκτες του Κλοπ αντέδρασαν και έφτασαν στην ανατροπή πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο.

Ααρχικά στο 20' ο Οριγκί από το «ριμπάουντ» σε κεφαλιά του Χέντερσον ισοφάρισε και ο Βαϊνάλντουμ λίγο πριν φύγει το ημίχρονο έγραψε το 2-1 έχοντας φύγει μόνος στην αντίπαλη περιοχή.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Γουέντελ με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από γύρισμα που πήρε από αριστερά.

Ντεμπούτο στο 89ο λεπτό έκανε ο νεαρός αμυντικός Φαν ντεν Μπεργκ, που πήρε λίγο χρόνο από τον Γιούργκεν Κλοπ στην πρώτη του εμφάνιση με το ανδρικό τμήμα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ...

Κώστας Ζάλιαρης