Ποτσετίνο: «Η ομάδα αποφασίζει τις μεταγραφές, εγώ… φταίω όταν δεν πιάνουν»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε δηλώσεις, λέγοντας για την «κατάρα» του προπονητή να πιστώνεται τις αποτυχίες των μεταγραφών, για τις οποίες δεν έχει τον τελευταίο λόγο προτού η ομάδα κάνει την κίνηση.  



Ποτσετίνο: «Η ομάδα αποφασίζει τις μεταγραφές, εγώ… φταίω όταν δεν πιάνουν»

Ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Σανγκάη, δίνοντας ένα παράδειγμα για το πως δουλεύουν τα πράγματα στην ομάδα του, ενώ έβγαλε και… παράπονο για όσα χρεώνεται για τις αποτυχημένες μεταγραφές.

Αναλυτικά είπε: «Όταν μου λέτε πως έκανα καλές μεταγραφές, δεν είναι αλήθεια. Ο σύλλογος κάνει τις μεταγραφές και όχι ο Μαουρίτσιο. Φυσικά, η δομή της ομάδας απαιτεί μερικές φορές να λέω την άποψή μου για κάτι επειδή είμαι σημαντικό κομμάτι αυτής, αλλά δεν γίνεται έτσι πάντα. Όταν μερικές μεταγραφές βγαίνουν επιτυχημένες, μοιραζόμαστε τα εύσημα. Όταν γίνεται το αντίθετο, ο κόσμος κατηγορεί τον προπονητή».

Στην συνέχεια ο 47χρονος τεχνικός τόνισε πως ο Τρόι Πάροτ μπορεί να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας και να είναι ο επιλαχόντας στην θέση του επιθετικού. Τέλος, αναφερόμενος στο φιλικό της Πέμπτης, είπε πως θέλει τη νίκη αλλά προπάντων θέλει οι παίκτες του να φανούν βελτιωμένοι.

Θάνος Κονταξής