Από την Ρεν λένε πως δεν υπάρχει συμφωνία με Κοσιελνί

Καμία συμφωνία με την Ρεν δεν έχει ο Λοράν Κοσιελνί σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως το θέμα είναι λήξαν.



Από την Ρεν λένε πως δεν υπάρχει συμφωνία με Κοσιελνί

Τόσο η Ρεν όσο και η Μπορντό ήταν οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονταν περισσότερο για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον αρχηγό της Άρσεναλ, ωστόσο με την πρώτη όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη εφόσον οι «κανονιέρηδες» δεν βγάλουν και επισήμως στο σφυρί τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Ολιβιέ Λετάνγκ, ο οποίος συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μάθαμε για την συμφωνία που λένε, όπως κι εσείς. Ακόμη και ο γιος μου, μου είπε πως ο Κοσιελνί είναι καθ' οδόν. Του είπα ότι η είδηση δεν ήταν αληθής.

Είναι ένας καλός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Είχαμε δύο συναντήσεις μαζί του πέρυσι. Όταν ακούσαμε ότι υπήρχε μια πιθανότητα να φύγει στις αρχές του Ιουνίου, επικοινωνήσαμε με την Άρσεναλ για να ρωτήσουμε εάν ήταν αλήθεια καθώς μπορεί να μας ενδιέφερε. Γύρω στα μέσα Ιουνίου μας είπαν ότι ήθελαν να τον ανανεώσουν και πως δεν ήταν προς πώληση. Από τότε δεν ξανά μιλήσαμε με τον παίκτη γιατί σεβόμαστε όλους τους συλλόγους.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με έναν ποδοσφαιριστή εάν η ομάδα του δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, οπότε μπορώ να σας πω πως όσα ακούστηκαν μέσα στο σαββατοκύριακο είναι ψευδή και πως δεν υπάρχει θέμα επί του παρόντος».