Πτώση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη λίστα των ομάδων με τη μεγαλύτερη αξία!

Η απώλεια θέσης στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, η... αποχή από τους τίτλους και η περίεργη κατάσταση που επικράτησε την περασμένη σεζόν με την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και το εγχείρημα με τον Σόλσκιερ, έστειλαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η θέση της λίστας του Forbes για τις αθλητικές ομάδες με τη μεγαλύτερη αξία.  



Πτώση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη λίστα των ομάδων με τη μεγαλύτερη αξία!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποχώρησαν στο 6ο σκαλί της σχετικής λίστας για το 2019 μέχρι και αυτή τη στιγμή, όπως δημοσιεύθηκε από το Forbes, με τις Ρεάλ Μαδίτης και Μπαρτσελόνα να προσπερνούν το αγγλικό κλαμπ. Οι Dallas Cowboys και New York Yankees έχουν αξία 4,02 δισεκατομμυρίων και 3,70 δισ.λιρών αντίστοιχα, με τη «βασίλισσα» και τους «μπλαουγκράνα» να συμπληρώνουν την πρώτη 4άδα.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται ακριβώς κάτω από τους 5ους, New York Knicks, με 3,06 δισεκατομμύρια λίρες, ενώ, δεν υπάρχει κάποια άλλη εκπρόσωπος του αγγλικού ποδοσφαίρου μέσα στη 10άδα...

Είναι η 4η διαδοχική χρονιά που ομάδα του αμερικανικού ποδοσφαίρου καταλαμβάνει την κορυφή στη λίστα με τη μεγαλύτερη αξία...

Στην 25η θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι (2,16 δισ.λίρες), στην 32η θέση η Τσέλσι, στην 42η η Άρσεναλ και στην 45η θέση η Λίβερπουλ.

Κώστας Ζάλιαρης