Χάνει το Community Shield ο Μανέ, αλλά παρών στο πρωτάθλημα

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και δήλωσε πως ο Μανέ δεν θα προλάβει το Community Shield αλλά θα είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-2020.  



Χάνει το Community Shield ο Μανέ, αλλά παρών στο πρωτάθλημα

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός βρισκόταν μέχρι πριν λίγες μέρες με την εθνική του ομάδα όπου έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής αλλά έχασε από την Αλγερία του Ριάντ Μαχρέζ.

Αυτό σημαίνει πως ο Μανέ δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου καθώς η διοργάνωση ξεκίνησε λίγο καιρό μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλισον, Σαλάχ και Φιρμίνο που ήταν επίσης με τις εθνικές τους ομάδες δεν έχουν γυρίσει ακόμα αλλά αναμένεται να μπουν σε προπονήσεις τις επόμενες μέρες με σκοπό να προλάβουν τον τελικό του Community Shield εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Κάτι που για τον Μανέ δεν είναι εφικτό διότι έχει άδεια από την διοίκηση της Λίβερπουλ για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με την επίσημη μέρα επιστροφής να είναι στις 5 Αυγούστου, μια μέρα μετά τον τελικό.

Ο Κλοπ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» και είπε: «Ο Μανέ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Προφανώς πανηγύρισε αυτές τις μέρες και είναι κάτι που με χαροποιεί καθώς φαίνεται να σέβονται την διοργάνωση και την χώρα τους και παρότι πήραν την δεύτερη θέση, το είδαν σαν επιτυχία. Τώρα βρίσκεται σε διακοπές, όχι φυσικά τις πιο μεγάλες σε διάρκεια και θα είναι πίσω στις 5 Αυγούστου, μια μέρα μετά το ματς με την Σίτι. Αυτό σημαίνει πως έχει δύο εβδομάδες. Θα έχει 4-5 μέρες να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με την Νόριτς που θα γίνει στις εννιά του μήνα και θα έχει περίπου δέκα μέρες για τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Τσέλσι».

Θάνος Κονταξής