Αβέβαιο το μέλλον του Μίλνερ στην Λίβερπουλ

Αβέβαιο φαίνεται να είναι το μέλλον του Τζέιμς Μίλνερ στην Λίβερπουλ καθώς ο Άγγλος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι «κόκκινοι» δεν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του ακόμα...  



Αβέβαιο το μέλλον του Μίλνερ στην Λίβερπουλ

Το καλοκαίρι του 2015 ο Μίλνερ μετακινούταν από την Σίτι στην Λίβερπουλ με ελεύθερη μεταγραφή. Έκτοτε ο Άγγλος μέσος λειτουργεί ως βαρόμετρο στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ όντας βασικός και βοηθώντας την ομάδα του Κλοπ όπου του ζητηθεί.

Πλέον, το συμβόλαιο του 33χρονου άσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Λίβερπουλ αν δεν τον ανανεώσει κινδυνεύει να τον χάσει δίχως αντίτιμο...

Ο Μίλνερ ήταν σε συζητήσεις με την Λιντς, την ομάδα που τον ανέδειξε, στις αρχές του καλοκαιριού αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς η ομάδα του Μπιέλσα δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο.

Ο Μίλνερ έκανε σχετικές δηλώσεις και είπε: «Μίλησα πριν ένα χρόνο με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου αλλά εκείνοι δεν δέχθηκαν να μπούμε σε συζητήσεις. Από τότε δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή. Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να είναι σε μια ομάδα: διαθεσιμότητα, καλή φυσική κατάσταση και παρουσία σε κορυφαίο επίπεδο. Ελπίζω να εκπληρώνω αυτές τις προϋποθέσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Fenway Sports Group, η αμερικανική εταιρεία που έχει την Λίβερπουλ, δεν συνηθίζει να δίνει μεγάλα συμβόλαιο σε παίκτες άνω των 30, κάτι που μπορεί να φανεί καθοριστικό.

Θάνος Κονταξής