Η... ταλαιπωρία του Μεντί συνεχίζεται! (pic)

Δεν λέει να αγιάσει... Ο Μπέντζαμιν Μεντί θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για την αποκατάσταση του προβλήματος στο γόνατο, κάτι που θα τον διατηρήσει εκτός δράσης μέχρι και τον Σεπτέμβριο! Ο «εφιάλτης» του Γάλλου μπακ με τους τραυματισμούς συνεχίζεται!  



Η... ταλαιπωρία του Μεντί συνεχίζεται! (pic)

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο 25χρονος άσος υποχρεούται να κάτσει περισσότερο χρόνο στα... πιτς και αναγκαστικά θα χάσει τις πρώτες αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι – καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά από τον Σεπτέμβριο!

Ο τραυματισμός στο γόνατο τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Απρίλιο. Μέχρι και σήμερα μετρά 84 μέρες μακριά από τις προπονήσεις και... έχει ακόμα, δίνοντας συνέχεια στην «κατάρα» που τον ακολουθεί από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο «Etihad»!

Ένας σοβαρός τραυματισμός στον μηρό τον Ιούλιο του 2017 τον άφησε εκτός δράσης για 31 ημέρας, ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου μήνα έως τον Αύγουστο του 2018 ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για 198!

Τα πρώτα προβλήματα με το γόνατο ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2018, όπου ακολουθούσε ειδική προπόνηση για 68, ηρέμησε για λίγες ημέρες ξανά τον Ιανουάριο υπέστη υποτροπή και έμεινε εκτός για άλλες 33 μέρες.

Δείτε το βεβαρημένο ιατρικό δελτίο του παίκτη την τελευταία διετία: