Φουλάρει σε… διπλό μέτωπο η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έχει κινηθεί σε «ρηχά νερά» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι αλλά φαίνεται πως θα κάνει ρελάνς για να βελτιώσει το ρόστερ της.  



Φουλάρει σε… διπλό μέτωπο η Άρσεναλ

Ο Ουνάι Έμερι έκανε δηλώσεις πριν λίγες μέρες λέγοντας πως αναμένεται να αγοράσουν 3-4 παίκτες πρώτης γραμμής, ανοίγοντας έτσι την όρεξη στους οπαδούς των «κανονιέρηδων».

Φαίνεται λοιπόν πως ο Ισπανός τεχνικός ήξερε τι έλεγε καθώς η Άρσεναλ ανεβάζει στροφές για να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές.

Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή είναι ο Ντάνι Θεμπάγιος, με τους Λονδρέζους να αναζητούν την σύμφωνη γνώμη της Ρεάλ για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη.

Επίσης οι συζητήσεις μεταξύ Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ για τον Γουίλφριντ Ζαχά φαίνεται πως δεν έχουν σταματήσει. Τα 80 εκατομμύρια λίρες όμως που ζητάει για τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό η Πάλας είναι εκτός οικονομικής πραγματικότητας για τους «κανονιέρηδες» που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Εβέρτον της Γκρέμιο, που κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα με την Βραζιλία, παίζοντας καθοριστικό ρόλο.

Τέλος, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, η Άρσεναλ θα επανέλθει και στην περίπτωση του Κίεραν Τίρνει με μια προσφορά χωρίς πολλά μπόνους -που ήταν ο λόγος που απορρίφθηκε η τελευταία πρόταση- ενώ η μεταγραφή του Γουίλιαμ Σαλιμπά φαίνεται να έχει «κλείσει» με τον Γάλλο μέσο να παραμένει στην Σεντ Ετιέν ως δανεικός για ένα χρόνο.

Θάνος Κονταξής