Τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Αζάρ έχουν... αγάπη για την Τσέλσι! (pics)

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τα νέα Nike Mercurial του Έντεν Αζάρ και έχουν στοιχεία από Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και από Τσέλσι.  



Τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Αζάρ έχουν... αγάπη για την Τσέλσι! (pics)

Τον περασμένο Μάιο ο Αζάρ έπαιζε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με την φανέλα των «μπλε» κατακτώντας το Γιουρόπα Λιγκ. Περίπου ένα μήνα μετά, με λόγια που έσταζαν «μέλι», αποχαιρετούσε τους οπαδούς της Τσέλσι λέγοντας πως, «πάντα θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Πλέον ο Βέλγος σταρ αγωνίζεται με την παιδική του αγάπη, την Ρεάλ Μαδρίτης. Φαίνεται όμως πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την Τσέλσι, με την οποία πέρασε επτά όμορφα χρόνια γεμάτα τίτλους και διακρίσεις.

Για αυτό λοιπόν στα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια που κυκλοφόρησαν για τον Αζάρ, υπάρχουν δύο στοιχεία που ξεχωρίζουν. Το λευκό και χρυσό χρώμα που τιμάει το νέο του σύλλογο και τα μπλε γράμματα που τιμούν τη λονδρέζικη ομάδα.

Φυσικά μόλις οι φαν των «μπλε» αντιλήφθηκαν αυτή την όμορφη κίνηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, άρχισαν να ποστάρουν αδιάκοπα ευχαριστώντας για ακόμα μια φορά τον «δικό τους» Έντεν.

 

 

Θάνος Κονταξής