Έμερι: «Μεταγραφές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο»

Ο Ουνάι Έμερι δήλωσε πως η Άρσεναλ θα προχωρήσει σε 3-4 μεταγραφές που θα την ανεβάσουν επίπεδο, ανοίγοντας έτσι την όρεξη στους οπαδούς των «κανονιέρηδων». 



Έμερι: «Μεταγραφές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο»

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο αποτυγχάνοντας να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και όντας σε εσωστρέφεια με την πλειονότητα των οπαδών να θέλουν τον ιδιοκτήτη Σταν Κρένκε εκτός ομάδας.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση ο Ισπανός κόουτς πρέπει να διαχειριστεί το ρόστερ καθώς έχασε βασικούς παίκτες, να πείσει τον Κοσιελνί να σταματήσει την «απεργία» του αλλά προπάντων πρέπει να κάνει μεταγραφές για να βελτιώσει την ομάδα με το ταμείο να δίνει μάξιμουμ 45 εκατομμύρια λίρες.

Έχοντας αγοράσει μόνο τον 18χρονο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι έναντι 6 εκατομμυρίων λιρών, ο Έμερι δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια.

«Ο στόχος μας είναι να κάνουμε 3-4 μεταγραφές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Είμαστε όλοι θετικοί στον σύλλογο στο να αγοράσουμε κάποιους ακριβούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάποιους νεαρούς παίκτες που μπορούν να γίνουν βασικοί αλλά χρειαζόμαστε κι άλλους για να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας» σχολίασε, συμπληρώνοντας πως, «Κάνουμε αρκετές συναντήσεις στο Ντένβερ με τον Σταν Κρένκε αλλά και με τον Εντού και έχουμε καταλήξει ποιους ποδοσφαιριστές θέλουμε».

Είναι κοινό μυστικό πως οι στόχοι της Άρσεναλ είναι ο Κίεραν Τίρνει, ο Γουίλφριντ Ζαχά, ο Γουίλιαμ Σαλιμπά και ο δανεισμός του Ντάνι Θεμπάγιος.

Θάνος Κονταξής