Μανέ εναντίον Μαχρέζ στον τελικό του Κόπα Άφρικα (pic & vid)

Έπειτα από την τρομερά δύσκολη σεζόν που πέρασε, οι Σαντιό Μανέ και Ριγιάντ Μαχρέζ έχουν φτάσει να συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, με τους δύο ποδοσφαιριστές των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να δίνουν πλέον το «παρών» στον τελικό του Κόπα Άφρικα.  



Μανέ εναντίον Μαχρέζ στον τελικό του Κόπα Άφρικα (pic & vid)

Ο Σενεγαλέζος φορ, κατέγραψε 50 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, είχε 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν ένας εκ των τριών νικητών του Golden Boot της Premier League, φυσικά είναι Πρωταθλητής Ευρώπης μετά τον θρίαμβο των «κόκκινων» στη Μαδρίτη και πλέον είναι και φιναλίστ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Από την πλευρά του, ο Ριγιάντ Μαχρέζ ήταν μέλος της αρμάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα που έγραψε μοναδική ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο την περασμένη σεζόν κατακτώντας και τους τέσσερις τίτλους (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Community Shield), πράγμα που ποτέ ξανά καμία άλλη ομάδα δεν είχε κάνει.

Πλέον, είναι κι αυτός στον τελικό του Κόπα Άφρικα και μάλιστα, έστειλε εκεί την εθνική ομάδα της Αλγερίας με δική του τρομερή εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις για το 2-1 επί της Νιγηρίας.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης