Με Μπρούστερ, σκορ 3-1 και 2Χ2 στα φιλικά η Λίβερπουλ φεύγει για Αμερική

Το 2Χ2 σε νίκες πραγματοποίησε στα φιλικά προετοιμασίας της η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με σχετική ευκολία της Μπράντφορντ με 3-1. Δύο γκολ ο...ανανεωμένος Τζέιμς Μίλνερ, ένα ο πιτσιρικάς Ρίαν Μπρούστερ και αρκετές δοκιμές απ'τον Γιούργκεν Κλοπ.



Με Μπρούστερ, σκορ 3-1 και 2Χ2 στα φιλικά η Λίβερπουλ φεύγει για Αμερική

Έναν...ανανεωμένο Τζέιμς Μίλνερ, τον πιτσιρικά Ρίαν Μπρούστερ να συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και συνολικά τέσσερα γκολ αποτελούν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Λίβερπουλ σε Αγγλικό «έδαφος, αυτή την φορά με αντίπαλο την Μπράντφορντ, όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με το τελικό 3-1.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η Λίβερπουλ ξεκίνησε με σύστημα 4-3-3, έχοντας ως επιθετική «τριπλέτα» τους Γουίλσον, Κεντ και Μπρούστερ, με τον τελευταίο να αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ξεκίνημα το οποίο πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού οι «κόκκινοι» με το...«καλησπέρα» κατάφεραν στο πρώτο τέταρτο να προηγηθούν με 2-0, με τον Τζέιμς Μίλνερ να βρίσκει δις την εστία των αντιπάλων. Έως ότου, στο 41' έρθει για τρίτη φορά στα δύο μέχρι στιγμής φιλικά ο νεαρός Ρίαν Μπρούστερ, ο οποίος σημείωσε και το 3-0.

Ωστόσο, λίγο πριν την ανάπαυλα ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να αλλάξει όλη την ενδεκάδα και να δοκιμάσει διαφορετικούς παίκτες στο ίδιο σύστημα.

Έτσι λοιπόν κι έγινε, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο ομάδες κατέβασαν...ταχύτητα και το μόνο αξιόλογο που σημειώθηκε ήταν η μείωση του σκορ από την Μπράντφορντ στο 81' με πέναλτι, η οποία με τον Ντόιλ διαμόρφωσε και το τελικό 3-1.

Έτσι λοιπόν, η Λίβερπουλ κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκες τα δύο πρώτα φιλικά της στην Αγγλία και πλέον είναι έτοιμη για το tour προετοιμασίας της στην Αμερική, όπου στις 19/7 θα αρχίσει τα φιλικά της με αντίπαλο την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μαρίνος Πάντζης