Φίλοι της Τσέλσι κοιμηθείτε... δε θα στείλει ο Εντέν!

Ο Εντέν Αζάρ ο οποίος ενώ έχει υπογράψει στη Ρεάλ κρατάει ακόμα τη θήκη της Τσέλσι μας φέρνει κατά νου κάτι πολύ γνώριμο: το πόσο πολύ δύσκολα ξεπερνιέται η πρώην ή ο πρώην!   

Advertisement
Φίλοι της Τσέλσι κοιμηθείτε... δε θα στείλει ο Εντέν!

Ο λαός λέει πως ο χρόνος που θα σου χρειαστεί για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό θα εμφανιστεί αν διαιρέσεις τα χρόνια που ήσασταν μαζί με το δύο . Ο μίσος λοιπόν χρόνος της σχέσης σας είναι αυτός που θα σε κάνει να απεμπλακεις τελείως από το μέχρι πρότινος άλλο σου μισό .

Τότε θα σταματήσεις να ψάχνεις μετά μανίας τα social media αναλύοντας οποιοδήποτε ποστάρισμα, φωτογραφία, τραγούδι, γνωμικό ,ποίημα ,φιλοσοφία καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως σε θέλει . Γιατί σε θέλει , γιατί απλά είναι μια παύση …

Στις ερωτικές σχέσεις αν και σπάνια,  αυτό μπορεί να έχει μια βάση. Συναισθήματα είναι αυτά, άνθρωποι είμαστε και εμείς όποτε λάθη γίνονται... 

Οι αριθμοί όμως δεν σφάλλουν ποτέ ! Έτσι είναι αδιανόητο ο Αζάρ το νέο απόκτημα της Ρεάλ των 88 εκατομμυρίων λιρών να κάνει στροφή και να επιστρέψει στην επταετή αγαπημένη του. 

Από την ώρα όμως που εμφανίστηκε με τη μπλε θήκη κινητού οι οπαδοί της Τσέλσι έχουν επιδοθεί σε ένα απίστευτο stalkαρισμα στο Instagram γράφοντας του ατάκες που μόνο αν είσαι έφηβος ή ερωτευμένος ή και τα δυο ακόμη χειρότερο,  σε δικαιολογούν. 

Η αλήθεια είναι πως προφανώς ο άνθρωπος δεν άλλαξε θήκη καθώς είχε φωτογραφία τα παιδιά του... ίσως να μην  το σκέφτηκε. Ίσως γιατί του αρέσει η θήκη και τη θεωρεί γούρικη! Πάντως όχι για παιχνίδι εντυπώσεων .

Εξάλλου όπως είναι γνωστό ο Αζάρ από μικρό παιδί ήταν όνειρο του να πάει στη Ρεάλ... και η πρώτη  αγάπη συνήθως είναι η πιο γλυκιά από όλες... Άρα σημειολογικά μη προσπαθείτε να βρείτε σημάδια που να δείχνουν, φίλοι της Τσέλσι, αν μετάνιωσε ή αν σας σκέφτεται τα βραδιά. 

Πληγωμένοι οπαδοί ,κοιμηθείτε.... δεν θα στείλει... 

Γεωργία Τζαγκαράκη