«Εξάρα» της Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, έλαμψε ο Μπρούστερ (vid)

Η Λίβερπουλ ξεμούδιασε στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Τρανμίρ, πετυχαίνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο για να φτάσει στο επιβλητικό 6-0. Δυο τέρματα και θετικότατες εντυπώσεις άφησε ο Ριάν Μπρούστερ, αποθέωσε Οριγκί ο κόσμος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.  



«Εξάρα» της Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, έλαμψε ο Μπρούστερ (vid)

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ έπαιξαν για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Champions League την 1η Ιουνίου και είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και να επανέλθουν σε συνθήκες ποδοσφαιρικού αγώνα, για πρώτη φορά μέσα στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία.

Απέναντι στην Τρανμίρ, οι Πρωταθλητές Ευρώπης πέτυχαν έξι γκολ, με τον Κλάιν ν' ανοίγει το σκορ όντας ο πρώτος που βρίσκει δίχτυα το φετινό καλοκαίρι για τη Λίβερπουλ.

Δυο γκολ πέτυχε ο Ριάν Μπρούστερ που κέρδισε και τα εγκωμιαστικά σχόλια του Κλοπ, ενώ, σκόραραν επίσης οι Κέρτις Τζόουνς, Ντίβοκ Οριγκί – που στο φινάλε γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο – και Μπόμπι Ντάνκαν.

Η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε το ματς η Λίβερπουλ απαρτιζόταν από τους: Μινιολέ, Κλάιν, Φίλιπς, Γκόμες, Λαρούσι, Τσάμπερλεϊν, Μίλνερ, Λαλάνα, Κεντ, Γουίλσον, Μπρούστερ

Η ενδεκάδα που παρουσιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο: Γιάρος, Άθερτον, Μάτιπ, Χούβερ, Τζόνστον, Λιούις, Φαμπίνιο, Τζόουνς, Γούντμπερν, Ντάνκαν, Γκλέιτζελ, Οριγκί

Κώστας Ζάλιαρης