Με Μπατσουαγί, νιάτα και... ισοπαλία το ντεμπούτο του Λάμπαρντ (vid)

Η Τσέλσι έδωσε το πρώτο της φιλικό ματς προετοιμασίας επί ιρλανδικού εδάφους απέναντι στη Μποέμιανς και το ντεμπούτο του Λάμπαρντ στον πάγκο των «μπλε» ολοκληρώθηκε με ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1). Ο Μιτσί Μπατσουαγί το πρώτο ανεπίσημο γκολ της ομάδας, πολλά νέα πρόσωπα από τις ακαδημίες του κλαμπ πήραν χρόνο συμμετοχής.  



Με Μπατσουαγί, νιάτα και... ισοπαλία το ντεμπούτο του Λάμπαρντ (vid)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο της αγαπημένης του Τσέλσι, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι κάτοχοι του Europa League αντιμετώπισαν τη Μποέμιανς επί ιρλανδικού εδάφους, ο Μιτσί Μπατσουαγί ήταν εκείνος που πέτυχε το πρώτο ανεπίσημο γκολ επιστρέφοντας φορτσάτος έπειτα από τον δανεισμό του σε Βαλένθια και Κρίσταλ Πάλας.

Ο Μολόι ήταν εκείνος που στο 89' ισοφάρισε για τη Μποέμιανς.

Η Τσέλσι ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο με το 4-2-3-1 και είχε στην 11άδα τους: Καμπαγέρο, Στέρλινγκ, Αθπιλικουέτα (έπαιξε στο κέντρο της άμυνας), Γκουέχι, Κένεντι, Ντρινκγουότερ, Αμπάντου, Πέδρο, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Μπατσουαγί

Στο δεύτερο μέρος, οι «μπλε» παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους: Κάμινγκ, Τζαπακόστα, Τσάλομπα, Ζούμα, Μάατσεν, Μπέικερ, Μπακαγιόκο, Μπράουν, Γκίλμουρ, Πιαζόν, Ούγκμπο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης