Ένας χρόνος Κριστιάνο στο Τορίνο (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιορτάζει... έναν χρόνο ως μέλος της Γιουβέντους, απολαμβάνοντας ακόμα τις καλοκαιρινές του διακοπές, σε αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.  



Ένας χρόνος Κριστιάνο στο Τορίνο (vid)

Ο CR7 το καλοκαίρι του 2018 πήρε την απόφαση ν' αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από τρία διαδοχικά Champions League και απίστευτα ρεκόρ των οποίων έγινε κάτοχος με τη «βασίλισσα», για να μετακομίσει σε μια... άλλη «Κυρία», πιο «Γηραιά».

Σαν σήμερα, την 10η Ιουλίου πριν από έναν χρόνο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβαλε την ασπρόμαυρη φανέλα. Στην πρώτη του σεζόν επί ιταλικού εδάφους, πέρα από την κατάκτηση του τίτλου της Serie A, έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Γιουβέντους, αλλά την επιτυχία στο Super Cup Ιταλίας, μέτρησε 43 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, 28 γκολ και το βραβείο του MVP στο πρωτάθλημα!

Σε αυτή την πρώτη του σεζόν στους «μπιανκονέρι», η μοίρα του είχε επιφυλάξει ακόμα μια συγκινητική επιστροφή στο Μάντσεστερ και μια διπλή κόντρα με την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα, σκόραρε στο ματς του Τορίνο και για πρώτη φορά πανηγύρισε εις βάρος των «κόκκινων διαβόλων», επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς του!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης