Πρώτα συμφώνησε με την Άρσεναλ και μετά... έφυγε ο Αλέξις!

Ο πρώην υπεύθυνος διαπραγματεύσεων της Άρσεναλ, Ντικ Λο, δήλωσε πως ο Αλέξις είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «κανονιέρηδες» για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Πρώτα συμφώνησε με την Άρσεναλ και μετά... έφυγε ο Αλέξις!

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Αλέξις αποχώρησε από την Άρσεναλ και μετακινήθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογράφοντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 350,000 λιρών την βδομάδα ενώ το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο Χένρικ Μχιταριάν.

Τότε οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» τα είχαν «βάλει» με την διοίκησή τους που δεν κατάφερε να κρατήσει τον Χιλιανό σταρ στην ομάδα ο οποίος είχε πετύχει 80 γκολ σε 166 εμφανίσεις, όντας ένας από τους αγαπημένους του «Έμιρεϊτς».

Ο Ντικ Λο, πρώην υπεύθυνος διαπραγματεύσεων της Άρσεναλ μίλησε σε ιντερνετικό Μέσο και προχώρησε σε σπουδαίες αποκαλύψεις για τον 30χρονο -πλέον- επιθετικό. «Είχαμε επέλθει σε συμφωνία. Με τον ατζέντη του Αλέξις, τον Φερνάντο Φελίσεβιτς, διαπραγματευόμασταν ολόκληρο το 2016. Τον Δεκέμβριο όμως ταξίδεψα στο Σαντιάγο και ήρθαμε σε συμφωνία.

Ο παίκτης συμφώνησε σε όλα μέσω τηλεφώνου όσο ήμουν ακόμα μέσα στο γραφείο. Ύστερα εγώ και ο Φερνάντο δώσαμε τα χέρια και συζητήσαμε πόσο μας δυσκόλεψαν αυτές οι διαπραγματεύσεις. Ήταν τελειωμένο.

Η αρμόδια ομάδα συνέταξε το νέο συμβόλαιο και το έστειλε στους δικηγόρους του Αλέξις, κατά τη διάρκεια όμως αυτής της διαδικασίας, εκείνος άλλαξε γνώμη. Δεν ξέρουμε αν κάποιος μίλησε μαζί του ή απλά άλλαξε γνώμη. Η ουσία όμως παραμένει και το θέμα είναι πως τελικά δεν ανανέωσε ποτέ το συμβόλαιό του».

Σε αντίθεση με όσα έκανε στην Άρσεναλ, ο Αλέξις Σάντσες πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας σκοράρει μόλις πέντε γκολ σε 45 εμφανίσεις ενώ παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ.

 

 

Θάνος Κονταξής