Υπάρχει ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Πεπέ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νικολά Πεπέ από την Λιλ έχει εκδηλώσει η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος ανάφερε πως έχει δύο προτάσεις στα χέρια του για τον Ιβοριανό επιθετικό.



Υπάρχει ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Πεπέ

Ο Πεπέ έκανε μια τρομερή σεζόν και μαζί με τους Μπαμπά και Ικονέ χάρισαν στην Λιλ την δεύτερη θέση της Ligue 1 πίσω από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα νούμερά του ήταν πολύ υψηλά και πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η σεζόν είχε γραφτεί αρκετές φορές πως βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου να είναι αυτές που μάλλον έχουν εκδηλώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο Τζεράρντ Λόπεθ, πρόεδρος των «λιλουά» ανέφερε ότι για τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν δύο προτάσεις, οι οποίες θα εξεταστούν μετά το τέλος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, κάνοντας και άμεση αναφορά στους «κόκκινους».

«Η Λίβερπουλ έχει παίκτες σε αυτές τις θέσεις και διαβάζω ότι μπορεί κάποιοι από αυτούς μπορεί να φύγουν, ή όχι. εν επικεντρώνομαι στο τι κάνει η Λίβερπουλ. Αλλά είναι αλήθεια ότι είχαν συζητήσεις με ατζέντηδες», σχολίασε σε γαλλικό Μέσο και συνέχισε:

«Είχαμε δύο προτάσεις πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Θα δούμε μετά από αυτό. Από την πλευρά μου δεν ήθελα να κάνουμε τίποτα πριν ολοκληρωθεί. Είχαμε δύο προτάσεις, από δύο συλλόγους. Η αγορά έχει όπως έχει. Δεν είπα ποτέ για 80 εκατομμύρια ευρώ σε συνέντευξη, είπα από 40 μέχρι 80. Είναι βέβαιο πως θα είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή που είναι καλή για τον παίκτη».