Κερδισμένη η Γιουνάιτεντ ακόμη κι αν πλήρωνε να φύγει ο Πογκμπά!

Αν υποθέσουμε πως αληθεύει το ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να πληρώσει γύρω στα 70εκατ. ευρώ και να δώσει και τον Ίσκο ή τον Μπέιλ για να πάρει τον Πογκμπά μιλάμε για ευκαιρία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  



Κερδισμένη η Γιουνάιτεντ ακόμη κι αν πλήρωνε να φύγει ο Πογκμπά!

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως πότε δεν δικαίωσε οποιαδήποτε προσδοκία. Αντίθετα με τη συμπεριφορά του περισσότερα προβλήματα έφερε παρά έδωσε λύσεις. Κακά τα ψέματα, η τοξικότητα που έχει φέρει στα αποδυτήρια της η παρουσία του Γάλλου αυτά τα τρία χρόνια είναι τέτοια που κανονικά θα πρέπει να πληρώνει κάποια ομάδα για να τον ξεφορτωθεί και όχι να δίνουν κιόλας λεφτά.

Μιλάμε για έναν πολύ καλό παίκτη που φάνηκε πόσο σπουδαίος είναι στο Μουντιάλ, εκεί που πραγματικά είχε ηγετική παρουσία για την εθνική Γαλλίας, στην προσπάθειά της να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συνεπώς το να μπορείς να πάρεις έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Ίσκο και λεφτά και να ξεφορτωθείς το πρόβλημα είναι ευκαιρία! Ακόμα και ο Μπέιλ που δεν είναι στα καλύτερά του θα προσθέσει κάτι στο σύστημά του Σόλσκιερ. Αν μη τι άλλο ο Ουαλός έχει δείξει πως είναι πολύ καλός συμπαίκτης, δίχως να δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια.

Από μία τέτοια κίνηση, λοιπόν, μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγουν στο «Ολντ Τράφορντ».