Ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή της Σίτι με τον Ρόντρι! (vid)

Ο Ρόντρι είναι μέλος της Μάντσεστερ Σίτι κι όχι μόνο αυτό, αλλά αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει στην ιστορία της η Πρωταθλήτρια Αγγλίας! 



Ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή της Σίτι με τον Ρόντρι! (vid)

Ο νεαρός μέσος αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε και η Μάντσεστερ Σίτι κάλυψε στο έπακρο τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τους «ροχιμπλάνκος», προσφέροντας τα 62,6 εκατομμύρια λίρες που απαιτούνταν για να μπορέσει ο παίκτης να πάρει μεταγραφή.

Αυτό το ποσό είναι το μεγαλύτερο που έχει βγει ποτέ από τα ταμεία των «πολιτών» και ο σύλλογος του Μάντσεστερ πραγματοποίησε την ακριβότερη προσθήκη της ιστορίας του με τον Ρόντρι. Μέχρι, φυσικά, την επόμενη πολύ μεγάλη μεταγραφή που θα κάνει το κλαμπ προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή...

Ο Ρόντρι, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2024 και δήλωσε:

«Όσα έχει πετύχει η Σίτι τα τελευταία δυο χρόνια είναι εκπληκτικά και ανυπομονώ ν' αποτελέσω κομμάτι αυτής της τόσο ταλαντούχας ομάδας. Δεν είναι μονάχα οι τίτλοι, αλλά και ο τρόπος που έχουν διαχειριστεί τις καταστάσεις σε κάθε διοργάνωση. Παίζουν εντυπωσιακό και επιθετικό ποδόσφαιρο, που με ενθουσιάζει».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης