Η υπόσχεση του Λάμπαρντ στους οπαδούς και το «αντίο» στη Ντέρμπι (vid)

Λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε απ'την Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν άργησε τα ποσταρίσματα του στα social media, ανεβάζοντας αρχικά ένα βιντεάκι από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και μετά ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα προς την Ντέρμπι.  



Η υπόσχεση του Λάμπαρντ στους οπαδούς και το «αντίο» στη Ντέρμπι (vid)

Είναι πλέον γεγονός! Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί από σήμερα τον νέο προπονητή της Τσέλσι και φυσικά λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση δεν έλειψαν και το ποσταρίσματα του στα social media.

Ο «Φράνκι» αρχικά πόσταρε ένα βιντεάκι μέσα από το «Στάμφορντ Μπριτζ», δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος για την επιστροφή του και πως ανυπομονεί να πιάσει...δουλειά. 

«Είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ, έχω πολλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο. Ο νέος μου ρόλος αρχίζει από εδώ, είμαι ανυπόμονος να πιάσω δουλειά. Θα τα πούμε σύντομα»!

 

 

Ωστόσο, δεν ξέχασε και την παλιά του ομάδα, για την οποία και πόσταρε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα το οποίο λέει τα εξής:

«Θα ήθελα να δώσω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Μελ Μόρις, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όποιον ανήκει στον σύλλογο της Ντέρμπι.

Ήταν μία φανταστική εμπειρία για μένα και νιώθω προνομιούχος ότι κατάφερα να διαχειριστώ ένα τέτοιο σπουδαίο κλαμπ. Πάνω απ'όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς οι οποίοι υποστήριξαν εμένα και την ομάδα από την ημέρα που έφτασα στην πόλη.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα». 

Μαρίνος Πάντζης