Δύο οι αντικαταστάτες για τον Λουκάκου

Με τον Ρομελού Λουκάκου να βρίσκεται πλέον σε απόσταση...«αναπνοής» από την Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζει ήδη για τον αντικαταστάτη του έχοντας στο «στόχαστρο» της δύο παίκτες από την Ligue 1, τους Νικολάς Πεπέ και Μούσα Ντεμπελέ.  



Δύο οι αντικαταστάτες για τον Λουκάκου

Όλα δείχνουν πλέον πως ο Ρομελού Λουκάκου θα αποτελέσει παρελθόν αυτό το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κινείται ήδη για τον αντικαταστάτη του έχοντας ως επιλογές τους Νικολάς Πεπέ και Μούσα Ντεμπελέ για την επιθετική γραμμή της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «London Evening Standard», οι δύο αυτοί επιθετικοί βρίσκονται στο...«ραντάρ» των «κόκκινων διαβόλων», με τον έναν εξ αυτών να πρόκειται να καλύψει το «κενό» του Βέλγου επιθετικού.

Ο Νικολάς Πεπέ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν και η Λίβερπουλ, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Λιλ φέτος όπως το ίδιο έπραξε και ο Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος στην πρώτη χρονιά του στην Λυών σημείωσε σε 33 αναμετρήσεις 15 γκολ.

Αρκετά δυνατές επιλογές για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος αρχικά θα περιμένει να ολοκληρωθεί η περίπτωση του Λουκάκου και ύστερα θα κινηθεί για τους παραπάνω παίκτες.

Μαρίνος Πάντζης