Είναι αλήθεια: Ο Λάμπαρντ ανέλαβε την Τσέλσι!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ξανά στα μπλε! Για την ακρίβεια, στα μπλε οι... ποδοσφαιριστές του, εκείνος πλέον με κοστούμι! Η Τσέλσι ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του θρύλου της, ο οποίος αναλάμβάνει το «τιμόνι» για τα επόμενα τρία χρόνια, μόλις στη δεύτερη σεζόν της προπονητικής του καριέρας! 



Είναι αλήθεια: Ο Λάμπαρντ ανέλαβε την Τσέλσι!

Πριν από μια τριετία, όταν σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως το μοναδικό που σκέφτεται για την προπονητική του καριέρα είναι πότε θα καθίσει στον πάγκο της Τσέλσι, σίγουρα, δεν είχε φανταστεί ότι αυτό θα συνέβαινε τόσο άμεσα.

Μόλις στη δεύτερη χρονιά του στο χώρο της προπονητικής, ο Φρανκ Λάμπαρντ... επέστρεψε στο σπίτι του!

Η Τσέλσι ανακοίνωσε πως πλέον είναι με κάθε επισημότητα ο νέος κόουτς της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον «Φράνκι» να επιστρέφει στο αγαπημένο του «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου τον λατρεύουν.

Γεμάτος συναίσθημα για το κλαμπ, περηφάνια για το επίτευγμά του έπειτα από μόλις μια εξαιρετική χρονιά στον πάγκο της Ντέρμπι Κάουντι, ο εκ των σπουδαιότερων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν ποτέ τη μπλε φανέλα, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του στη νέα... κατεύθυνση που ακολουθεί ο σύλλογος έπειτα από τα νέα δεδομένα που έχει θέσει ο Αμπράμοβιτς. 

«Είμαι τρομερά περήφανος που βρίσκομαι στην ομάδα την οποία αγαπώ και με την οποία έχουμε γράψει ιστορία, όμως, πλέον επικεντρώνομαι απόλυτα στη δουλειά μου και την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν» ήταν η δήλωσή του. Στο πλευρό του, θα έχει φυσικά τον Μόρις Κιντς αλλά τον Κρις Τζόουνς. 

Έπειτα από 648 εμφανίσεις, 13 αγωνιστικές περιόδους, 5 διαδοχικές σεζόν 20+ γκολ, ρεκόρ σκοραρίσματος στον σύλλογο με 211 γκολ, 150 ασίστ, 3 πρωταθλήματα Premier League, 4 Κύπελλα Αγγλίας, 2 League Cup, 1 Champions League κι 1 Europa League, ο Λάμπαρντ είναι ξανά στη μπλε οικογένειά του!

Κώστας Ζάλιαρης