«Πολίτης» ξανά ο Ανχελίνο

Η Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή παίρνοντας πίσω τον Ανχελίνο από την Αιντχόfεν πληρώνοντας το buy-back clause της τάξεως των 5,3 εκατομμυρίων λιρών.  



«Πολίτης» ξανά ο Ανχελίνο

Μετά την πανάκριβη μεταγραφή του Ρόντρι, οι πρωταθλητές Αγγλίας απέκτησαν με μόλις 5,3 εκατομμύρια λίρες τον αριστερό μπακ της Αιντχόφεν, Ανχελίνο.

Ο 22χρονος Ισπανός είχε φύγει μόλις πέρσι από την ομάδα του Γκουαρδιόλα με προορισμό την Ολλανδία έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών αλλά οι εξαιρετικές εμφανίσεις του και οι 12 ασίστ που μοίρασε έκαναν τους «πολίτες» να ενεργοποιήσουν την ρήτρα που είχαν βάλει ως όρο στο συμβόλαιο του παίκτη για την επαναφορά του στο κλαμπ.

Οι Παρί και Άρσεναλ είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή αλλά η Αιντχόφεν δεν διαπραγματευόταν με ποσά κάτω των 20 εκατομμυρίων λιρών. Ο Ανχελίνο που όσο ήταν στην Σίτι έπαιξε ως δανεικός στις Μπρέντα, Μαγιόρκα, Τζιρόνα και Νιού Γιορκ, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2023 και θα είναι ακόμα μία επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά τους Ζιντσένκο και Μεντί.

Ο τεχνικός διευθυντής της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν μίλησε για την μεταγραφή του Ανχελίνο και είπε: «Είναι ένα τεράστιο ταλέντο και ένας ολοκληρωμένος παίκτης με πολλές ικανότητες. Την περασμένη σεζόν απέκτησε πολλές εμπειρίες στην Eredivisie και στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Αιντχόφεν και η απόκτησή του θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε το ρόστερ μας».

Ο Ανχελίνοο που φαινόταν ιδιαιτέρως χαρούμενος είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που γυρίζω πίσω στην Σίτι, μια ομάδα που παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έχει έναν τρομερό προπονητή. Οι τελευταίες δύο σεζόν της ομάδας ήταν εξαιρετικές και ανυπομονώ να συνεισφέρω σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Ο τρόπος παιχνιδιού που παίζει η ομάδα με ενθουσιάζει και είμαι αποφασισμένος να κερδίσω πολλά τρόπαια».

Θάνος Κονταξής