Συγκινητικό «αντίο» του Μορένο προς την Λίβερπουλ (pic)

Με ένα αρκετά συγκινητικό γράμμα επέλεξε να αποχαιρετήσει την Λίβερπουλ ο Αλμπέρτο Μορένο, ο οποίος μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια αποχωρεί από το «Άνφιλντ».  



Συγκινητικό «αντίο» του Μορένο προς την Λίβερπουλ (pic)

Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στο «Άνφιλντ», ο Αλμπέρτο Μορένο αποτελεί πλέον παρελθόν απ' την Λίβερπουλ.

Έτσι, ο 27χρονος Ισπανός θέλησε με ένα συγκινητικό γράμμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να αποχαιρετήσει την ομάδα του, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη του προς το σύλλογο αλλά και στους οπαδούς του, λέγοντας τα παρακάτω.

Αναλυτικά το γράμμα του Μορένο:

«Γεια σας Κόκκινοι,

Η ζωή κάνει κύκλους και ο δικός μου στη Λίβερπουλ έφτασε στο τέλος του. Φτάνοντας σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Λίβερπουλ. Τους αγαπητούς μου συμπαίκτες, με τους οποίους μοιράστηκα πέντε υπέροχα χρόνια και πάντα θα τους υπολογίζω σαν οικογένεια, τους ιδιοκτήτες, τους διευθυντές, τους προπονητές, τους ιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και κάθε άλλο άτομο στην ομάδα.

Ευχαριστώ που με κάνατε έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή και πάνω απ'όλα έναν καλύτερο άνθρωπο. Που με βοηθήσατε να πετύχω το παιδικό όνειρο του να κερδίσω το Champions League και να γίνω ένα μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του σπουδαίου συλλόγου.

Την ευγνωμοσύνη μου σε αυτή την πόλη, η οποία με αγκάλιασε σαν να ήμουν μέρος της από την πρώτη μέρα και θα ζει στην μνήμη μου, όποτε βλέπω τον γιό μου, τον Αλμπέρτο Τζούνιορ, έναν οπαδό της Λίβερπουλ.

Τέλος, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους απίστευτους οπαδούς της ομάδας, που πάντα με υποστήριζαν. Εύχομαι σε όλους σας στη Λίβερπουλ τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Όπου κι αν με φέρει η ζωή θα σας κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι ένας οπαδός σας.

You'll Never Walk Alone!!!

Αλμπέρτο Μορένο»

 

 

Μαρίνος Πάντζης