Στην Σαουθάμπτον με 20 εκατομμύρια λίρες ο Ινγκς

Παίκτης της Σαουθάμπτον είναι πλέον ο Ντάνι Ινγκς, με τον σύλλογο της Νότιας Ακτής να αποκτάται από την Λίβερπουλ έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών.



Στην Σαουθάμπτον με 20 εκατομμύρια λίρες ο Ινγκς

Ο Άγγλος επιθετικός είχε μετακομίσει στο «St. Mary's» το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού και έπειτα από μία σεζόν οι «Άγιοι» ενεργοποίησαν την σχετική οψιόν αγοράς.

Ο 26χρονος δεσμεύεται να παραμείνει στον σύλλογο της πόλης που γεννήθηκε έως το 2022, έχοντας σκοράρει οκτώ φορές την περασμένη αγωνιστική περίοδο για να συμβάλλει τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μιλώντας για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αλλά και την σεζόν που έρχεται, ο Ινγκς ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη και πως θεωρεί το 2019-20 ως την πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της καριέρας του.

Για την ιστορία, γίνεται ο 16ος παίκτης που μετακινείται από τον έναν σύλλογο στον άλλο, και ο πρώτος μετά τους Πίτερ Κράουτς, Ρίκι Λάμπερτ, Άνταμ Λαλάνα, Ντέγιαν Λόβρεν, Ναθάνιελ Κλάιν, Σαντιό Μανέ και Βίρτζιλ φαν Ντάικ που ακολουθεί... ανάποδο δρομολόγιο και όχι αυτό από το Σαουθάμπτον προς το Μέρσεϊσαϊντ. Προηγούμενος ήταν ο Πολ Τζόουνς, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την LFC ως δανεικός και απλώς επέστρεψε στους «Αγίους».

Γιώργος Σιάφας