Επίσημη η... παραμονή του Ράσφορντ!

Έμεινε! Ο Μάρκους Ράσφορντ υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας (01/07) το νέο του συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σφραγίζοντας την παραμονή του στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2023!  



Επίσημη η... παραμονή του Ράσφορντ!

Έπειτα από πολύμηνες συζητήσεις, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πείσει τον Άγγλο επιθετικό να μείνει στην ομάδα, αποδεχόμενη παράλληλα την γενναιόδωρη αύξηση των ετήσιων απολαβών του που διεκδικούσε.

Έτσι ο διεθνής άσος βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2023 και οψιόν επέκτασης για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε τα πάντα στη ζωή μου από τότε που ήρθα εδώ από 7 ετών. Αυτή η ομάδα με έπλασε, τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο, άρα για εμένα είναι προνόμιο να συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα», τόνισε αρχικά ο Ράσφορντ και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, όλο το staff για όσα έκαναν για εμένα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ που θα με βοηθήσει να εξελιχθώ περισσότερο και να ανέβω επίπεδο. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει και να φέρω επιτυχία για τους οπαδούς μας που τόσο πολύ την αξίζουν».