Ο Γουάν – Μπισάκα κάνει «θόρυβο» μόνο στο γήπεδο (vid)

Από τα πιο ήσυχα παιδιά. Στην Κρίσταλ Πάλας... δεν τον άκουγε σχεδόν κανείς στις προπονήσεις. Κι όμως, ο «θόρυβος» του Γουάν – Μπισάκα στο γήπεδο, ήταν εκκωφαντικός.  



Ο Γουάν – Μπισάκα κάνει «θόρυβο» μόνο στο γήπεδο (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι, αφού, μετά τα 16 εκατομμύρια λίρες για τον Ντάνιελ Τζέιμς, έδωσε και 50 εκατομμύρια για να πάρει τον ¶αρον Γουάν – Μπισάκα στο «Ολντ Τράφορντ».

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 21χρονος φουλ μπακ ανήκει πλέον στην ομάδα της καρδιάς του, αφού από πιτσιρικάς πόζαρε φορώντας τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήξερε ακριβώς τι παιδί είναι ο ¶γγλος που ακόμα δεν έχει ούτε μια συμμετοχή με την ανδρική εθνική ομάδα.

Τα λόγια του Γουίλφριντ Ζαχά για τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, είναι ενδεικτικά:

«Θα έρθει στο γήπεδο, θα κάνει τη δουλειά του, δεν θα μιλήσει πολύ... Θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα σωστά κι αν δεν του απευθύνεις το λόγο, δεν θα ακούσεις πολύ τη φωνή του. Ούτε θα φωνάξει μέσα στο γήπεδο, ούτε τίποτα...».

Δεν τον ενδιαφέρουν τα soclai media, δεν είναι από εκείνους που θα... διαφημίσουν τα πάντα στη ζωή τους, δεν θα κάνει 10 αναρτήσεις τη μέρα. Θα παραμείνει ταπεινός, προσγειωμένος και θα δουλέψει, όπως ακριβώς τόνισε και ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας, Στιβ Πάρις, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον ποδοσφαιριστή...

«Σε ευχαριστούμε... Είσαι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πάνω απ' όλα ένα τρομερά προσγειωμένο παιδί. Ήταν τιμή μας που σε γνωρίσαμε και σε είδαμε να παίζεις. Θα είσαι πάντοτε μπλε και κόκκινος για εμάς...».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης