Ο Ρούνεϊ... ξέχασε τον Σερ Άλεξ και χαρακτήρισε κορυφαίο τον Φαν Χάαλ!

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αναστάτωση και αντιδράσεις στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ, που χαρακτήρισε κορυφαίο προπονητή τον Λουίς Φαν Χάαλ, ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην καριέρα του!  



Ο Ρούνεϊ... ξέχασε τον Σερ Άλεξ και χαρακτήρισε κορυφαίο τον Φαν Χάαλ!

Ο άλλοτε αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» και ένας εκ των θρύλων του συλλόγου για όσα πρόσφερε στην ομάδα στην θητεία του στο Μάντσεστερ, μάλλον έκανε γκάφα... τεραστίων διαστάσεων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Mirror», φαίνεται πως ξέχασε τον τεράστιο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον άνθρωπο που άλλαξε ολόκληρη τη σύγχρονη ιστορία της Γιουνάιτεντ, προτιμώντας τον Φαν Χάαλ αντ' αυτού!

«Ο Φαν Χάαλ είναι μακράν ο κορυφαίος προπονητής από αυτούς που έχω συνεργαστεί. Το λέω με απόλυτη σιγουριά, 100%. Οι μέθοδοι τακτικής του, ο τρόπος με τον οποίο προετοίμαζε την ομάδα και η προσοχή που έδινε στην παραμικρή λεπτομέρεια, ήταν όλα εκπληκτικά. Τον θαύμαζα γι' αυτό. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο...

Ήξερε ότι ο τρόπος του ήταν τέτοιος που προκαλούσε δυσκολίες στους παίκτες, του το είχα αναφέρει, αλλά είχαμε καλή σχέση. Λυπάμαι που τελείωσε άδοξα η θητεία του, όμως εγώ έμαθα πάρα πολλά από εκείνον και θα τα εκμεταλλευτώ όταν ασχοληθώ με την προπονητική».

Κώστας Ζάλιαρης