Αποκαλύφθηκαν παράπονα του Γούντγουορντ μέσα από ένα mail…

Αλληλογραφία του Εντ Γούντγουορντ με στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Telegraph».



Αποκαλύφθηκαν παράπονα του Γούντγουορντ μέσα από ένα mail…

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων» εκφράζει μέσα από ένα mail τα παράπονά του για την κριτική που συνοδεύει τις προσπάθειες του συλλόγου για ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περιόδου.

Το μήνυμα φαίνεται να εστάλη μόλις 10 λεπτά πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής του ¶αρον Γουάν-Μπισάκα, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της ομάδας στο φετινό καλοκαίρι μετά από την προσθήκη του Ντάνιελ Τζέιμς.

«Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου λόγω των αδιάκοπων φημών που δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα, οι αρμόδιοι του μεταγραφικού σχεδιασμού και φυσικά ο προπονητής μας, εργάζονται σιωπηρά για να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που θα την επαναφέρουν στο επιθυμητό επίπεδο»

«Το εγχείρημά μας συνοδεύεται από σκληρή κριτική των Μέσων, παρά το γεγονός ότι οι άμεσοι αντίπαλοί μας έχουν πράξει πολύ λιγότερα από αυτά που έχουμε καταφέρει εμείς έως σήμερα» τα λόγια του.

Γιάννης Τζιουμακλής