Ποτσετίνο: «Δεν έχω τον τελευταίο λόγο όπως ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα»!

Την κατάσταση που επικρατεί στην Τότεναμ σε κάθε μεταγραφική περίοδο εξήγησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, υποστηρίζοντας πως η τελική απόφαση για το «πάρε δώσε» δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στη διοίκηση!  



Ποτσετίνο: «Δεν έχω τον τελευταίο λόγο όπως ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα»!

Με λίγα λόγια, ο Αργεντινός λέει απλά την… άποψή του και ακολούθως, εάν η διοίκηση συμφωνεί, προχωρούν οι διαδικασίες για την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή ή την απόκτησή του.

«Στην Τότεναμ, στην Τσέλσι και στην Άρσεναλ δεν υπάρχει η ελευθερία που έχει ο Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι ή ο Κλοπ στη Λίβερπουλ. Ο Γκουαρντιόλα έχει τον απόλυτο έλεγχο στη Σίτι. Το μοντέλο που ακολουθούν είναι εντελώς διαφορετικό από της Τότεναμ ή των άλλων ομάδων», τόνισε αρχικά ο κόουτς των «σπιρουνιών» και συνέχισε:

«Στην περίπτωση των Γκουαρντιόλα και Κλοπ οι πωλήσεις, ανανεώσεις και αγορές παικτών εξαρτώνται αποκλειστικά από εκείνους. Τα πράγματα είναι διαφορετικά σε εμάς. Η τελική κουβέντα ανήκει στον πρόεδρο μας, Ντάνιελ Λέβι.

Εγώ δεν έχω αυτή τη δύναμη. Θα με ρωτήσει φυσικά την άποψή μου. Όσον αφορά τις φήμες για τον Κέιν, τον αγαπώ όμως η απόφαση ανήκει στον Λέβι. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν».