Ντε Λιχτ: «Έβλεπα τον Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ και ήθελα να γίνω σαν εκείνον»!

Ο Ματάις Ντε Λιχτ μιμούταν τις κινήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν σε παιδική ηλικία, βλέποντας τον CR7 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως φαίνεται σε λίγο καιρό θα είναι συμπαίκτες στο Τορίνο...



Ντε Λιχτ: «Έβλεπα τον Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ και ήθελα να γίνω σαν εκείνον»!

Μπαρτσελόνα, Παρί και οι «κόκκινοι διάβολοι» κυνήγησαν το wonderkid του Άγιαξ αλλά όλα δείχνουν πως εκείνος θα καταλήξει στην Γιουβέντους με πενταετές συμβόλαιο αξίας 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως είναι φυσικό ο παράγοντας Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν καθοριστικός στην απόφαση του 19χρονου αμυντικού ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε σε ολλανδικό Μέσο πως μιμούταν τις κινήσεις του Πορτογάλου σταρ στον κήπο του όταν ήταν παιδί.

«Πριν λίγο καιρό ήμουν σε ένα δείπνο με κάποιους παιδικούς μου φίλους και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως όλα αυτά που μου συνέβησαν τη περασμένη σεζόν δεν ήταν φυσιολογικά. Πάντα ήθελα να γίνω σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήμασταν μικροί, από τότε που έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν του Ρονάλντο. Αυτό το δείπνο έγινε λίγες μέρες μετά τους αγώνες του Άγιαξ με την Γιουβέντους, στις οποίες αντιμετώπισα τον Ρονάλντο».

Ο Ντε Λιχτ πέτυχε το γκολ που καθόρισε αυτή τη σειρά των αγώνων και έδωσε στον Άγιαξ το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά συναντήθηκαν και λίγο αργότερα στον τελικό του Nations League αλλά εκεί νικητής βγήκε ο Ρονάλντο και η Πορτογαλία, με τον σταρ της Γιουβέντους να... καλεί τον Ντε Λιχτ στο Τορίνο.

Όταν μετά από αυτή την μικρή συνομιλία ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παίξει με τον Ρονάλντο στην «Γηραιά Κυρία», εκείνος απάντησε, «Nαι, γιατί όχι;».

Χάρις στην πολύ σημαντική βοήθεια του μάνατζέρ του, Μίνο Ραιόλα, ο Ντε Λιχτ θα εισπράττει γύρω στις 270.000 λίρες την εβδομάδα ενώ με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων το ποσό μπορεί να ξεπεράσει τις 400.000 λίρες.

Τέλος, οι πρωταθλητές Ιταλίας αναμένεται να βάλουν ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη της τάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Θάνος Κονταξής