Αγοράζει τον Κόβασιτς η Τσέλσι!

Με την τιμωρία των μεταγραφών και τον τραυματισμό του Λόφτους – Τσικ, η Τσέλσι θα διατηρήσει τον Ματέο Κόβασιτς στο ρόστερ της και θα τον αγοράσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης χαφ θα κοστίσει 50 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλε» που... δεν θα έχουν πρόβλημα με την απαγόρευση μεταγραφών στην συγκεκριμένη περίπτωση.  



Αγοράζει τον Κόβασιτς η Τσέλσι!

Ο Κόβασιτς, έκανε μετριότατη σεζόν στο Λονδίνο, όμως, ήταν εκ των διακριθέντων στον μεγάλο τελικό του Europa League στο Μπακού.

Είναι ποδοσφαιριστής με ενθουσιασμό, που κρατάει τη μπάλα περισσότερο απ' όσο πρέπει όταν θέλει να δείξει πράγματα, αλλά και με ευκολία στο άμεσο παιχνίδι ώστε να προωθήσει τις επιθέσεις της ομάδας.

Η απαγόρευση των μεταγραφών και ο τραυματισμός του Λόφτους Τσικ που θα επιστρέψει στα τέλη του 2019, έκαναν την Τσέλσι να πάρει την απόφαση να αγοράσει την Κόβασιτς από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο διεθνής χαφ, δεν θα έχει πρόβλημα με το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στον λονδρέζικο σύλλογο, αφού, ανήκει από πέρυσι στο ρόστερ, έχει εγκριθεί η παρουσία του από τη FIFA και τη διοργανώτρια αρχή της Premier League και απλά θα παραμείνει ως μέλος της Τσέλσι.

Κώστας Ζάλιαρης