Ανοίγει ο δρόμος για Ντομπελέ και Τότεναμ, πήρε αντικαταστάτη η Λιόν

Διάπλατος δείχνει να είναι ο δρόμος για την απόκτηση του Τανγκί Ντομπελέ από την Τότεναμ, με την Λιόν να προχωράει στην ακριβή μεταγραφή του Ζεάν Λούκας που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο αντικαταστάτης του ταλαντούχου Γάλλου box to box μέσου.



Ανοίγει ο δρόμος για Ντομπελέ και Τότεναμ, πήρε αντικαταστάτη η Λιόν

Ο 22χρονος φαίνεται πως είναι δικαής πόθος του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για την μεσαία γραμμή, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα τόσο με τις εμφανίσεις του στην Ligue 1 όσο και με αυτές στο Champions League -ειδικά κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, που έχουν κάνει αρκετό κόσμο να τον χαρακτηρίζει «νέο Ενγκολό Καντέ», αν και τα χαρακτηριστικά τους είναι κατά τι διαφορετικά.

Ο ίδιος, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι προχωρημένο, αλλά με «την πόρτα ανοιχτή». Όσον αφορά το οικονομικό, δεδομένης της πολιτικής των «λιονέ» αλλά και του γεγονότος πως θα καταβάλουν περίπου 60 εκατομμύρια (μαζί με τα μπόνους, τρίτη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Φλαμένγκο, εικάζεται ότι η Τότεναμ θα πρέπει να βάλει το χέρι αρκετά πιο βαθιά στην τσέπη από αυτό που είχε αρχικά εκτιμηθεί (σ.σ στα ίδια λεφτά).

«Δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα κάποια χρήματα για τις επόμενες ημέρες», είπε ο Ολάς, που πούλησε τον Φερλάντ Μεντί στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά από την άλλη θέλει να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Σιλβίνιο, που έχει αναλάβει προπονητής στους Γάλλους εδώ και αρκετές ημέρες.

Γιώργος Σιάφας