Ο Ντρογκμπά τελικά... ήξερε πολλά παραπάνω για τον Λάμπαρντ! (vid)

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σε διαδικτυακή συζήτηση που είχε με θαυμαστές του στα social media, έδειξε πως γνωρίζει καλά για τις διαπραγματεύσεις του Φρανκ Λάμπαρντ με την Τσέλσι, όπως ακριβώς το είχε αφήσει να εννοηθεί και πριν από λίγες μέρες όταν συνιστούσε... ψυχραιμία και έλεγε πως όλα θα πάνε καλά στους «μπλε»!  



Ο Ντρογκμπά τελικά... ήξερε πολλά παραπάνω για τον Λάμπαρντ! (vid)

Ο Ιβοριανός θρύλος του λονδρέζικου κλαμπ, έκανε live video στο Instagram και μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν για τον προπονητή που εκείνος θεωρεί καταλληλότερο για να βρεθεί στον πάγκο της Τσέλσι μετά την αποχώρηση του Σάρι.

«Ο καλύτερος είναι αυτός που ήδη μιλάει με την ομάδα. Ο Φρανκ Λάμπαρντ» είπε, για να σκορπίσει ενθουσιασμό! Μάλιστα, οι ερωτήσεις στη συνέχεια διαδέχονταν η μια την άλλη, με τον παλαίμαχο φορ να λέει στους followers του: «Ήρεμα παιδιά... ». 

Πριν από λίγες μέρες, όταν είχε βρεθεί ξανά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ενόψει του φιλανθρωπικού παιχνιδιού SoccerAid για τη Unicef, ο Ντρογκμπά είχε ερωτηθεί για την Τσέλσι από τους εκπροσώπους του Τύπου και τότε είχε αρκεστεί να δηλώσει: «Όλα θα πάνε καλά... Πιστέψτε με...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης