Πολλά γκολ απόψε στο Κόπα Αμέρικα

Απόψε μία αναμέτρηση είναι αυτή που ολοκληρώνει την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα και σε αυτήν θα στηριχθεί το στοιχηματικό μας παιχνίδι.  



Πολλά γκολ απόψε στο Κόπα Αμέρικα

Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί η δεύτερη «στροφή» των ομίλων του Κόπα Αμέρικα και την «αυλαία» θα ρίξει η αναμέτρηση Εκουαδόρ – Χιλή, η οποία θα διεξαχθεί στις 02:00 ώρα Ελλάδος, στην «Αρένα Φόντε Νόβα» της Μπαΐα και στο πλαίσιο του 3ου ομίλου. Αναμέτρηση η οποία βγάζοντας αξία θα αποτελέσει την μόνη επιλογή γι'απόψε.

Βάσει αποδόσεων, φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο υπάρχει και αυτό είναι η τυπικά φιλοξενούμενη εθνική ομάδα της Χιλής. Οι Χιλιανοί μετά το νικηφόρο 4-0 επί της Ιαπωνίας στην «πρεμιέρα» όπου πραγματοποίησαν και εξαιρετική εμφάνιση, αλλά και μετά την σημερινή γκέλα της Ουρουγουάης με τους «σαμουράι», όπου έληξε στο ισόπαλο 2-2, απόψε θέλουν πάση θυσία τους τρείς βαθμούς της νίκης για να «σκαρφαλώσουν» στην 1η θέση του ομίλου και να «σφραγίσουν» το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση.

Ωστόσο, αντίπαλος θα είναι η εθνική ομάδα του Ισημερινού, η οποία εύκολα ή δύσκολα δεν θα αντισταθεί στις...«ορέξεις» του Αλέξις Σάντσεζ και της...παρέας του και το πιθανότερο σενάριο είναι η δεύτερη ήττα στην διοργάνωση μετά το «βαρύ» 4-0 στην 1η αγωνιστική με την Ουρουγουάη.

Που καταλήγουμε όμως εδώ; Από την μία, η ομάδα του Ρεϊνάλντο Ρουέντα έχοντας τον τίτλο του φαβορί απόψε αλλά και το απόλυτο κίνητρο θα ξεκινήσει δυναμικά στο ματς με μόνο στόχο την νίκη. Από την άλλη τώρα, το σύνολο του Ερνάν Γκόμεζ χωρίς να έχει τίποτα να χάσει και «υιοθετώντας» ένα επιθετικό ποδόσφαιρο για την αποψινή μονομαχία πιθανώς να ακολουθήσει σε ρυθμό την αντίπαλη ομάδα. Ρυθμός λοιπόν, ο οποίος θα ανοίξει το ματς και θα προσφέρει αρκετά γκολ.

Οπότε, το OVER 2.5 στην απόδοση του διπλασιασμού βγάζει αξία και αποτελεί την αποψινή επιλογή.

Συνοπτικά τι παίζουμε απόψε

  • Εκουαδόρ – Χιλή (02:00): Over 2.5 στην απόδοση του 2.00

Μαρίνος Πάντζης