Ξανά στην Τσέλσι ο Τσεχ!

Ως σύμβουλος στο τεχνικό κομμάτι και αυτό της εικόνας και των επιδόσεων της ομάδας επέστρεψε στην Τσέλσι ο Πετρ Τσεχ αμέσως μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση! Θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή και θα βρίσκεται σε όλα τα εντός κι εκτός έδρας ματς των «μπλε»! 



Ξανά στην Τσέλσι ο Τσεχ!

Έχοντας αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 2015 και έχοντας βρεθεί εκεί επί 11 συναπτά έτη στις πιο ένδοξες μέρες της ιστορίας της Τσέλσι από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο Πετρ Τσεχ επιστρέφει για να δουλέψει σε κάτι το οποίο είναι τρομερά δελεαστικό και το οποίο σίγουρα έχει... δράση και δεν είναι μονάχα για τις εντυπώσεις.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα για να κάνει σαφές πως ακριβώς θα δουλέψει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και εκ των θρύλων του κλαμπ, αναλαμβάνει το πόστο του συμβούλου στο τεχνικό κομμάτι της εικόνας και των επιδόσεων της ομάδας, έχοντας την ευθύνη να παρέχει βοήθεια με την εμπειρία του σε οτιδήποτε αφορά το αγωνιστικό σκέλος.

Θα έχει και άμεση σχέση με τα τμήματα υποδομής ώστε να υπάρχει άμεση σχέση και συνεργασία με την πρώτη ομάδα και θα βρίσκεται καθημερινά πλέον το Cobham, το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι μαζί με την γενική διευθύντρια και «δεξί χέρι» του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

Στις αρμοδιότητές του θα είναι και η παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, εντός κι εκτός έδρας και ουσιαστικά θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ζητήσει την άποψή του ο προπονητής!

Η πρόσληψη του Τσεχ ίσως αποτελεί ακόμα μια ένδειξη και για την επαναφορά του Φρανκ Λάμπαρντ για τη θέση στον πάγκο, αφού, οποιοσδήποτε άλλος ξένος ή άσχετος με τον σύλλογο, κόουτς, ίσως και να είχε... ενστάσεις για το πόσο θα παρεμβαίνει και θα ασχολείται με την ομάδα ο Τσέχος...

Κώστας Ζάλιαρης