Η Άρσεναλ θέλει τον Κίεραν Τίρνεϊ

Ο Ουνάι Έμερι γνωστοποίησε πως ο Τίρνεϊ είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του για την θέση του αριστερού μπακ. Ο Ισπανός τεχνικός είδε την Άρσεναλ να τερματίζει στην πέμπτη θέση και να μένει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ του έτσι ώστε να μπορέσει φέτος να αντιμετωπίσει τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.  



Η Άρσεναλ θέλει τον Κίεραν Τίρνεϊ

Στο πρόσωπο του Κίεραν Τίρνεϊ έχει βρει όλα αυτά που χρειάζεται για να καλύψει την ταλαιπωρημένη αριστερή πλευρά της άμυνάς του. Ο Σκοτσέζος μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023 με την Σέλτικ και οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να δώσουν ένα ποσό γύρω στις 20 εκατομμύρια λίρες για να πάρουν την υπογραφή του, όσα περίπου έδωσε και η Λιόν για τον Μούσα Ντεμπελέ.

Οι δυσκολίες δεν τελειώνουν εκεί όμως για την Άρσεναλ, καθώς ο Τίρνεϊ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα των Μπίλι ΜακΝιλ και Πολ ΜακΣτέι και να μείνει για πάντα στην Σέλτικ. Βέβαια με τον Άντι Ρόμπερτσον να κατακτά το Τσάμπιος Λιγκ και να γίνεται αρχηγός της εθνικής Σκωτίας, ίσως ο Τίρνεϊ βρει το απαραίτητο κίνητρο για να μεταπηδήσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Θάνος Κονταξής