Νίκη σε χαμηλό «τέμπο» για τους «Ίνκας»

Δύο αναμετρήσεις στο αποψινό ξεκίνημα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, από τις οποίες μόνο η μία βγάζει αξία και σε αυτήν θα στηριχθούμε στοιχηματικά.  



Νίκη σε χαμηλό «τέμπο» για τους «Ίνκας»

Θετικό ήταν επιτέλους το τελικό πρόσημο στο χθεσινό στοιχηματικό μας παιχνίδι στην διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα. Αυτό γιατί, η Χιλή χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη αντίσταση από την Ιαπωνία «καθάρισε» με το εκκωφαντικό 4-0 την αναμέτρηση και επιβεβαίωσε με σχετική ευκολία το ποντάρισμα στο Over 2.5.

Η αποψινή μας επιλογή προέρχεται από την αναμέτρηση Βολιβία – Περού, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης «στροφής» του 1ου ομίλου και στις 00:30 ώρα Ελλάδος.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως δείχνουν ξεκάθαρα και οι αποδόσεις, δίκαια φαβορί υπάρχει και αυτό είναι η τυπικά φιλοξενούμενη εθνική ομάδα του Περού. Οι «Ίνκας» ήταν ανώτεροι αλλά και παράλληλα άτυχοι στην 1η αγωνιστική της διοργάνωσης με αντίπαλο την Βενεζουέλα, με την οποία κατέληξαν στο 0-0. Απόψε θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να έρθουν πιο κοντά στην 2η θέση του ομίλου και παράλληλα στην πρόκριση. Νίκη η οποία εύκολα ή δύσκολα η λογική λέει πως θα έρθει, αφού αντίπαλος είναι η Βολιβία. Οι Βολιβιανοί χωρίς να παρουσιάσουν καμία αντίσταση στις...«ορέξεις» των Βραζιλιάνων στην «πρεμιέρα» ηττήθηκαν με σκορ 3-0.

Τι επιλέγουμε όμως εδώ; Με βάση τα παραπάνω αλλά και την πρώτη εικόνα των δύο εθνικών ομάδων στο ξεκίνημα του Κόπα Αμέρικα, δίκαια το Περού έχει τον πρώτο λόγο απόψε και δίχως δεύτερη σκέψη θα το στηρίξουμε.

Έχοντας από την μία πλευρά την Βολιβία, η οποία έχει να σκοράρει σε επίσημο ματς από τον Οκτώβριο του 2017 και απόψε θα στηριχθεί κυρίως στην άμυνα της για να «κλέψει» ότι μπορεί από τον αγώνα. Κι έχοντας από την άλλη το Περού, το οποίο αν και σαφώς το «αφεντικό» απόψε σκοράρει με το...«σταγονόμετρο», πιθανώς το Under 2.5 να αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό με το διπλό.

Επομένως ως τελική επιλογή, με αρκετή «δόση» ρίσκου, θα είναι το ΔΙΠΛΟ με combo το UNDER 2.5 σε απόδοση 2.90.

Συνοπτικά τι παίζουμε σήμερα:

  • Βολιβία – Περού (00:30): Διπλό σε συνδυασμό με Under 2.5 σε απόδοση 2.90

Μαρίνος Πάντζης