Λάμπαρντ: Κοινό μυστικό ότι επιστρέφει...

Μπορεί ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα αναλάβει την Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ να μην υπάρχει, αλλά το ότι θα την αναλάβει αποτελεί ίσως ένα... μυστικό που όλοι γνωρίζουν!  



Λάμπαρντ: Κοινό μυστικό ότι επιστρέφει...

«Ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι»...

Αυτή θα ήταν η τέλεια παροιμία για να χαρακτηρίσει κανείς όλο το «σήριαλ» που εξελίσσεται αυτό το καλοκαίρι στην Τσέλσι με τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Αν και για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει χυθεί αρκετό μελάνι στον αγγλικό και ξένο Τύπο, το ότι ο «Φράνκι» θα γυρίσει στα παλιά του «λημέρια» αποτελεί ένα κοινό μυστικό.

Φυσικά, στην επιστροφή αυτή υπάρχουν αρκετές ανησυχίες, εφόσον ο Άγγλος προπονητής δεν έχει και αρκετή εμπειρία στους πάγκους, έχοντας μόλις έναν χρόνο προϋπηρεσίας στην Ντέρμπι και την Τσάμπιονσιπ.

Ωστόσο, ο άλλοτε μέσος των «μπλε» έχει το πλεονέκτημα του ότι ξέρει την κάθε γωνία στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όντας ένας από τους «θρύλους» της ομάδας. Ξέρει τον σύλλογο και ξέρει πολύ καλά και τις ακαδημίες, οι οποίες φέτος πιθανώς θα αποτελέσουν την «πηγή» για παίκτες λόγω της τιμωρίας για μεταγραφές.

Με τα...πολλά λοιπόν, εάν ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι η απόλυτη επιλογή για την Τσέλσι αυτό το ξέρει η ίδια η ομάδα και το εάν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σεζόν αυτό το ξέρει ο ίδιος. Ωστόσο, εάν θα επιλέξει την ομάδα του Λονδίνου το ξέρουν σχεδόν όλοι.

Μαρίνος Πάντζης