Η επιστροφή του Τέρι, η τακουνιά του Ρομπέρτο Κάρλος και το γκολ του Μπολτ! (vids)

Η Μεικτή Κόσμου πήρε τη νίκη απέναντι στους Άγγλους στο ετήσιο φιλανθρωπικό παιχνίδι SoccerAid στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τη νύχτα που ο Τζον Τέρι επέστρεψε στο γήπεδο που αγαπήθηκε όσο λίγοι, με τον Ρομπέρτο Κάρλος να μαγεύει παρά το γεγονός πως... πλησιάζει στα 50 και ο Μπολτ «ρεζίλεψε» τον Τζέιμι Κάραγκερ.  



Η επιστροφή του Τέρι, η τακουνιά του Ρομπέρτο Κάρλος και το γκολ του Μπολτ! (vids)

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Εσιέν, ο Γιουσέιν Μπολτ, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Μπίλι Γουίνγκροουβ (από τους δημοφιλείς F2F), ο Ρόμπι Κιν και ο... Πιρς Μόργκαν κατέκτησαν τον τίτλο του SoccerAid, το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τσέλσι, στο παιχνίδι – γιορτή που διεξάγεται για την ενίσχυση της Unicef.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι έπειτα από ισόπαλο 2-2 και η Μεικτή Κόσμου επικράτησε 3-1 από την άσπρη βούλα για να πάρει τη νίκη. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, είχαν συγκεντρωθεί 7 εκατομμύρια λίρες για τη Unicef!

Ο Τζον Τέρι επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για πρώτη φορά από το 2017 όταν και αποχώρησε από την αγαπημένη του Τσέλσι για να παίξει έναν χρόνο στην Άστον Βίλα προτού αποσυρθεί και αναλάβει πλέον βοηθός προπονητή στους «χωριάτες». Μάλιστα, ο Άγγλος αντιμετώπισε τον Ντρογκμπά καθώς έπρεπε να παίξουν ως αντίπαλοι, ενώ, είχε και μια... κακή στιγμή, όταν ο Κεμ Σέτιναϊ, γνωστός από το Love Island της Βρετανίας, τον έκανε να ψάχνεται με ντρίμπλα που επιχείρησε!

Ο Γιουσέιν Μπολτ, που έχει να λέει ότι για λίγο καιρό υπήρξε ποδοσφαιριστής, σκόραρε με αριστερό πλασέ, έχοντας προηγουμένως αναγκάσει τον Τζέιμι Κάραγκερ να κάνει τεράστια γκάφα!

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης