Ο Μπολτ πήρε τηλέφωνο τον Στέρλινγκ για να τον συγχαρεί που... σταμάτησαν την Λίβερπουλ!

Τηλέφωνο για να τον συγχαρεί που η Μάντσεστερ Σίτι απέτρεψε την Λίβερπουλ από το να επιστρέψει σε κατάκτηση πρωταθλήματος πήρε τον Ραχίμ Στέρλινγκ ο Γιουσέιν Μπολτ. «Ήταν η μοναδική φορά που υποστήριξα την Σίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός για τα αισθήματα που τρέφει για τους «κόκκινους διαβόλους» Τζαμαϊκανός σπρίντερ.



Ο Μπολτ πήρε τηλέφωνο τον Στέρλινγκ για να τον συγχαρεί που... σταμάτησαν την Λίβερπουλ!

Ο εννέα φορές Ολυμπιονίκης μίλησε και για την αγωνιστική κατάσταση της Γιουνάιτεντ αλλά και το τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει σε επιτυχίες ο σύλλογος, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στο κομμάτι της μεταηγραφιικής ενίσχυσης.

«Ήταν η μοναδική φορά στην ζωή μου που υποστήριξα την Σίτι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πήρα τηλέφωνο τον Στέρλινγκ και ήμουν σε φάση "μπράβο παλίκαρε".

Εμείς τα πηγαίναμε καλά μέχρι που ήρθαν οι τραυματισμοί. Για κάποιον λόγο οι Ράσφορντ, Μαρσιάλ, Μάτα και οι υπόλοιποι που είχαν μείνει εκτός εξαιτίας τραυματισμού όταν επέστρεψαν ήταν τελείως διαφορετικοί. Ευελπιστώ πως θα πάρουμε κάποιους παίκτες μέσα στο καλοκαίρι. Δεν μπορώ να προβλέψω ποιους θα πάρει γιατί έχουμε καινούργιο προπονητή.

Η ερώτηση είναι εάν αυτοί που θα έρθουν θα έχουν την αυτοπεποίθηση να παίζουν με την φανέλα της ομάδας», ανέφερε.

Γιώργος Σιάφας