Οριστικό deal για Σάρι, ανοίγει ο δρόμος για Λάμπαρντ!

Τσέλσι και Γιουβέντους συμφώνησαν στο ποζό της αποζημίωσης για να μπορέσει ο Μαουρίτσιο Σάρι να βρεθεί στον πάγκο των «μπιανκονέρι» και ο δρόμος άνοιξε ώστε ο Φρανκ Λάμπαρντ να κάνει το μεγάλο come-back στους «μπλε» και να κρατήσει το «τιμόνι» της αγαπημένης του ομάδας!  



Οριστικό deal για Σάρι, ανοίγει ο δρόμος για Λάμπαρντ!

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, έφτασε στο Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συζητήσει τόσο με τους ανθρώπους της Τσέλσι για τον Μαουρίτσιο Σάρι, όσο και με τους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στα γραφεία που έχει ο σύλλογος στην πρωτεύουσα) για τον Πολ Πογκμπά.

Το θέμα του Ιταλού κόουτς φαίνεται πως έχει τελειώσει πλέον, με τους «μπλε» να λαμβάνουν ως αποζημίωση ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ.λίρες, προκειμένου να επαναπατριστεί ο Σάρι έπειτα από μια σεζόν στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ν' αναλάβει τις τύχες της Γιουβέντους.

Στον πάγκο των κατόχων του Europa League, η θέση έμεινε κενή και αυτή τη στιγμή φαντάζει αδιαφιλονίκητο φαβορί ο θρύλος της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ, που κατάφερε στην παρθενική του χρονιά στην προπονητική να οδηγήσει τη Ντέρμπι Κάουντι στον τελικό των playoffs.

Κώστας Ζάλιαρης