Τελευταία φορά Λίβερπουλ και Νόριτς τα έκαναν όλα... άνω – κάτω!

Αναμέτρηση... ροντέο, εννέα γκολ, συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και νέα... γυαλιά για τον Γιούργκεν Κλοπ, προσέφερε η τελευταία φορά που Λίβερπουλ και Νόριτς αναμετρήθηκαν για την Πρέμιερ Λιγκ.



Τελευταία φορά Λίβερπουλ και Νόριτς τα έκαναν όλα... άνω – κάτω!

«Πρεμιέρα» στην νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ κάνει η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Νόριτς, η οποία αμέσως φέρνει μνήμες από την «μάχη» πριν τρία χρόνια στο «Κάροου Ρόουντ», όπου το αποτέλεσμα ήταν το 5-4 για τους «κόκκινους» σε ένα θεότρελο ματς!

Τότε, στις 23 Ιανουαρίου 2016, οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντίπαλες στο Νόριτς για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι ένα γκολ του Φιρμίνο στο 18' έδειχνε ένα χαλαρό μεσημέρι για την ομάδα του Λίβερπουλ.

Όμως, τα «καναρίνια» είχαν άλλη άποψη κι έκαναν την «αντεπίθεση» τους. 1-1 με τον Μποκανί στο 29' με υπέροχο «τακουνάκι», 2-1 με τον Νέισμιθ στο 41', 3-1 με τον Χούλαχαν στο 54' και το «Κάροου Ρόουντ»... σειόταν!

Ωστόσο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού «ξύπνησε», μείωσε με τον Χέντερσον στο 55', ισοφάρισε με το δεύτερο τέρμα του Φιρμίνο στο 63' και στο 75' πραγματοποίησε «επική» ανατροπή σημειώνοντας το 4-3. Αλλά, σαν να μην έφταναν αυτά, οι δύο ομάδες στις καθυστερήσεις προκάλεσαν...«εμφράγματα», αφού οι γηπεδούχοι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν σε 4-4, για να έρθει ο Λαλάνα τρία λεπτά αργότερα και να «σφραγίσει» με τον πιο «τρελό» τρόπο την νίκη για την ομάδα του με το τελικό 4-5.

Αυτό το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πάγκο της Λίβερπουλ και φυσικά από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος «πέφτοντας» στις αγκαλιές των παικτών του έσπασε και τα γυαλιά του.

Μετά λοιπόν από την τότε «παράσταση», στις 9 Αυγούστου 2019 πιθανώς η Νόριτς θα ζητήσει μία άτυπη «ρεβάνς» για την ήττα της.

Μαρίνος Πάντζης