Επιστροφή και... αμέσως στα βάσανα η Νόριτς

Με δυναμικό τρόπο θέλει να ξεκινήσει τις φετινές υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ η Νόριτς, όμως, θα αντιμετωπίσει στις έξι πρώτες αγωνιστικές τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι!  



Επιστροφή και... αμέσως στα βάσανα η Νόριτς

Η πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ μάλλον δεν «χαμογέλασε» και τόσο όταν είδε το φετινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, εφόσον με το...«καλημέρα» καλείται να αντιμετωπίσει τρεις εκ των «μεγάλων» του θεσμού.

Στην «πρεμιέρα», τα «καναρίνια» θα φιλοξενηθούν από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ, ενώ μία αγωνιστική μετά θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Νιουκάστλ. Επόμενη αντίπαλος, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θα είναι η Τσέλσι στο «Κάροου Ρόουντ» και μία εβδομάδα αργότερα θα «επισκεφθεί» την έδρα της Γουέστ Χαμ.

Ύστερα, ακολουθεί η εντός έδρας μονομαχία με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, και το...«βαρύ» πρόγραμμα ολοκληρώνεται την 6η αγωνιστική, όπου η ομώνυμη ομάδα της Νόριτς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπέρνλεϊ.

Αναμφισβήτητα λοιπόν, η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε θα συνδυάσει την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ με ένα ξεκίνημα...«ροντέο».

Ωστόσο, καλείται να δείξει τα «δόντια» της από νωρίς και να αποδείξει πως δεν ανέβηκε τυχαία.

Μαρίνος Πάντζης