Επίσημο του Τζέιμς στην Γιουνάιτεντ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με κάθε επισημότητα ο Ντάνιελ Τζέιμς, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την σύναψη πενταετούς συμβολαίου (plus one) με τον 21χρονο Ουαλό εξτρέμ.



Επίσημο του Τζέιμς στην Γιουνάιτεντ

«Ένα παιδικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα» για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι ανακοίνωσαν και επισήμως την πρώτη τοιυς καλοκαιρινή μεταγραφή.

Μόνο τα γραφειοκρατικά απομένουν για να έχει ο νεαρός δικαίωμα συμμετοχής με τους «κόκκινους διαβόλους», που σύμφωνα με όσα υπέγραψε δεσμεύεται να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» για την επόμενη πενταετία, ενώ εάν πάει καλά το πράγμα ανάμεσα στις δύο πλευρές το συμβόλαιο προβλέπει μονοετή επέκταση.

«Είναι μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου και πρόκειται για μια δοκιμασία που ανυπομονώ. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το ιδανικό μέρος για μένα ώστε να συνεχίσω την ανάπτυξή μου ως ποδοσφαιριστής. Μεγαλώνοντας, κάθε παιδί ήθελε να παίξει για λογαριασμό της. Πρόκειται για μια απίστευτα τιμητική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου, αν και με λυπεί βαθύτατα ότι ο πατέρας μου δεν μπορεί να μοιραστεί αυτήν την εμπειρία μαζί μας. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Όλε, να γνωρίσω την ομάδα και να αρχίσω δουλειά με αυτή», ανέφερε ο πρώην πλέον παίκτης της Σουόνσι μετά τις υπογραφές.

 

Από την πλευρά του ο Σόλσκιερ σχολίασε: «Ο Ντάνιελ είναι ένας συναρπαστικός winger με μεγάλη ικανότητα, διορατικότητα και τρομερή ταχύτητα αλλά και μεγάλη θέληση για δουλειά. Έκανε τρομερή σεζόν με την Σουόνσι και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να γίνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον αποκτήσαμε και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του. Το περιβάλλον εδώ είναι αυτό που πρέπει για να συνεχίσει ο Ντάνιελ την ανάπτυξή του ως παίκτης».

Γιώργος Σιάφας